Goud Video’s

Er bestaan natuurlijk allerlei goud video’s. Het is heel interessant om hier naar te kijken, aangezien het u kan helpen bij het maken van de keuze om eventueel goud te kopen. Zorg er daarbij wel voor dat u kijkt naar video’s die zijn gemaakt door betrouwbare personen. Zo bestaan er bijvoorbeeld ook verschillende goud video’s die zijn gemaakt door mensen die er eigenlijk weinig verstand van hebben, maar gewoon graag een hoop aandacht willen en hier op deze manier in slagen. Zij kunnen u wellicht op het verkeerde been brengen, of het alleen maar moeilijker maken om de keuze uiteindelijk zelf te maken. Wat dat betreft kunt u de goud video’s het best altijd met een korreltje zout nemen. Door vervolgens zelf op onderzoek uit te gaan en de theorieën te gaan testen komt u vaak tot een veel beter oordeel of goud kopen wel of niet iets is. Op die manier kunt u kijken naar de waarheid binnen de claims. De theorieën uit de goud video’s kunt u het best testen door op zoek te gaan naar zowel bewijs dat de theorie ondersteunt, als deze onderuit haalt. Op die manier komt u tot een goed beeld van het geheel en kunt u zelf beslissen of u wilt investeren in dit edelmetaal.

Peter Shiff

Bekende goud video’s zijn die van Peter Schiff. Hij is een gerenommeerd econoom, schrijver en commentator. Hij verwacht dat de prijs van het goud voor 2012 terecht zal komen op $5.000. Dit komt volgens hem onder andere door het feit dat de verschillende economische markten zich niet snel meer zullen herstellen. In de goud video’s zegt hij dat hij verwacht dat de prijs niet meer gaat dalen en aan de andere kant juist flink op gaat lopen nu meer en meer mensen zien hoe interessant het is om goud aan te kopen. Uiteraard is het van belang om de verschillende goud video’s met een korreltje zout te nemen. Aan de andere kant is dit niet zomaar iemand en zijn er veel mensen die geloven in wat hij zegt. Of het allemaal waar is zullen we pas over een jaar weten, maar het is goed mogelijk dat hij er in ieder geval niet ver vanaf zit.

Zie hier het interview op Fox Business:

Op CNBC wordt Peter Schiff nog eens goed aan de tand gevoeld of hij het wel zeker weet van die $ 5.000. Een leuke discussie in onderstaande video te zien:

Discussie in goud video’s

Met name de goud video’s waarin de deskundigen worden uitgedaagd om deel te nemen aan een discussie zijn erg interessant. Zo is het heel leuk om te kijken naar een video van opnieuw Peter Schiff op CNBC. Hij wordt daar stevig aan de tand gevoeld over zijn theorieën en moet zich met verschillende argumenten verdedigen. Hij geeft op die manier goed aan waarom hij zo stellig is in zijn goud video’s. Het is voor veel mensen dan ook een extra reden om te geloven in wat hij verkondigt, terwijl het voor anderen toch een stuk minder overtuigend wordt. Door er zelf naar te kijken en vervolgens zelf meer onderzoek te doen kunt u zich zelf een duidelijke mening vormen om juist wel of niet in goud te beleggen via goudtrackers of gewoon fysiek goud kopen.