10 Gram Goud Kopen

Op het moment dat u in goud gaat beleggen zult u voor de keuze staan hoeveel u daadwerkelijk moet gaan beleggen. Het belangrijkste waar u zich aan moet houden is dat u nooit meer belegd dan u op dat moment kunt missen. Een hoeveelheid van 10 gram goud kopen zal dus niet voor iedereen mogelijk zijn maar het kan u wel mooie winsten opleveren.

Op het moment dat u bij het goud kopen beleggen als doel hebt hangt het af van uw budget hoeveel goud u gaat kopen. Als u 10 gram goud kopen gaat dan bent u in staat om in niet al te lange tijd een mooie voorraad goud op te bouwen. Deze voorraad goud kan dan voor mooie beleggingswinsten zorgen als de goudprijs zich gunstig ontwikkeld. De ontwikkeling van de goudprijs is natuurlijk afhankelijk van wat er op de internationale goudmarkt gebeurd en daar hebt u uiteraard geen invloed op. Ook het goud dat u aankoopt zal deze prijs niet beïnvloeden, de hoeveelheden die op deze internationale goudmarkt worden verhandeld zijn immers vele malen groter. Toch is bij het goud kopen 10 gram bestellen eerder binnen handbereik dan u wellicht denkt. Voor ruim 400 euro kunt u al in het bezit komen van zo’n mooi goudbaartje. Op die manier is fysiek goud kopen al snel binnen handbereik en kunt ook u een mooie beleggingsportefeuille opbouwen.

Het voordeel van 10 gram goud kopen is dat het al de moeite kan zijn om deze hoeveelheid naar u toe te laten sturen. Voor het op laten sturen van uw aangekochte goud zal u een vergoeding in rekening gebracht worden. De vergoeding is bedoeld voor het aangetekend laten versturen inclusief verzekering van uw verzending. U zult deze vergoeding natuurlijk uit moeten smeren over de hoeveelheid goud die u koopt en u zult dus eerst de vergoeding moeten verdienen voordat u echt winst gaat maken. Bij de aankoop van een hoeveelheid van 10 gram goud is de vergoeding die u moet betalen voor de verzending minder dan één procent van het aankoop bedrag en dat hebt u natuurlijk al snel terug verdiend. Het is immers niet ongebruikelijk om met het beleggen in goud tientallen procenten winst te behalen als de goudprijs zich gunstig ontwikkeld. Het mag duidelijk zijn dat een hoger percentage van wat u betaald bij het 10 gram goud kopen deze kosten al snel terug laat komen. Uiteindelijk gaat het hier natuurlijk ook allemaal om als u over gaat tot fysiek goud kopen.

Het 10 gram goud kopen zal gaan in de vorm van baren die speciaal gemaakt worden om verkocht te worden aan beleggers. Het voordeel van baren van 10 gram is aan de ene kant dat het aankoop bedrag goed is te overzien en aan de andere kant dat het veel flexibiliteit kan bieden. Deze flexibiliteit zult u voornamelijk merken als u uw beleggingsgoud wilt gaan verkopen. Het kan immers zijn dat u niet uw hele voorraad goud wilt verkopen maar slechts een gedeelte. Als u meerdere baren van 10 gram goud in uw bezit hebt hoeft u niet alles in één maal te verkopen maar kunt u dut gespreid verkopen. Dit is handig als u op enig moment een klein beetje winst wilt nemen omdat u een kleiner bedrag voor andere zaken nodig hebt of als u verwacht dat de prijs van goud nog verder gaat stijgen. Bij het goud kopen 10 gram in de vorm van baren aankopen zal u deze flexibiliteit bieden zonder dat u daar iets voor hoeft te doen. Het enige nadeel is dat bij iedere goudbaar die u koopt u ook een klein bedrag betaald voor het vervaardigen van de goudbaar. Als u vaker 10 gram goud kopen gaat in de vorm van baren dan betaald u dit bedrag dus wat vaker. U zult het een dus tegen het ander af moeten wegen en aan de had daar van een keuze maken.

In ieder geval kunt u door middel van 10 gram goud kopen een mooie hoeveelheid goud bij elkaar sparen in een niet al te lange tijd. Hiervoor hoeft u dan niet helemaal onder in de buidel te tasten, voor een aanneembaar bedrag kunt u in het bezit komen van een mooie baar van 10 gram goud. Om het moment dat u uw aankoop gedaan hebt zal de teller gaan tikken en zal uw winst op gaan lopen zolang de prijs van goud zich gunstig ontwikkeld. Dat is natuurlijk niet altijd het geval dus u zult zo af en toe ook het geduld moeten hebben om uw goud in uw bezit te houden. Dit is waar het bij het beleggen door middel van fysiek goud kopen om gaat, kopen als het laag is en verkopen als het hoog is en als de koers niet ver genoeg omhoog gaat dan doet u helemaal niets. Daarom zult u ook altijd 10 gram goud kopen moeten met geld dat u niet voor andere doeleinden nodig heeft.

Het lijkt wellicht een onmogelijke zaak om bij het goud kopen 10 gram te bestellen met geld dat u niet voor iets anders nodig hebt. Niet iedereen heeft de luxe om geld te hebben waar men geen bestemming voor heeft maar toch hoeft dit geld niet altijd een probleem te zijn. Het ligt natuurlijk aan uw persoonlijke situatie, als u geen geld hebt dan houdt het gewoon op en is 10 gram goud kopen niet voor u weggelegd. Aan de andere kant kan het best zijn dat u maandelijks een bepaald bedrag spaart waar u nog geen vastgesteld doel voor hebt. Dit bedrag staat vervolgens stil op uw bankrekening en de rente die u daar krijgt is niet hoog. Als het bedrag dat u spaart hoog genoeg is dan kunt u daar ook 10 gram goud voor aanschaffen waarmee u een goede kans hebt om veel meer winst te maken dan dat u op uw sparrekening aan rente zou krijgen. Dat is precies waar 10 gram goud kopen over gaat en waarom beleggen in goud zo’n goed idee is.